EN

Προφίλ

Είδη αλιείας Χονδρική Αφοί Ρογδάκη ΟΕ

Η εταιρία ειδών αλιείας Αφοί Ρογδάκη ΟΕ που δραστηριοποιείται στη χονδρική ειδών αλιείας, ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο του ψαρέματος με έδρα στην Θεσσσαλονίκη πριν από 42 χρόνια. Έκανε το ψάρεμα πιο αγαπητό και προσιτό σε όλους µε προϊόντα ειδών αλιείας που αντέχουν στον χρόνο και διατίθενται σε προσιτές τιμές.

Τα πρώτα βήματα λαμβάνουν χώρα σε υποτυπώδεις εγκαταστάσεις στη σημερινή θέση της επιχείρησης που τότε όμως αποτελούσε καίριο σημείο μετάβασης προς τη Χαλκιδική. Στηριζόμενη αποκλειστικά σε προϊόντα παραγωγής της, προμηθεύει την αγορά µε δολώματα και τα άκρως απαραίτητα σύνεργα για ψάρεμα.

Σε διάστημα λίγων ετών το εγχείρημα των αδελφών Γιώργου, Μανώλη και Νίκου παίρνει σάρκα και οστά µε τη δημιουργία του καταστήματος. Η δημιουργία της αποθήκης το 1994 σηματοδοτεί την είσοδο της επιχείρησης στο εμπόριο χονδρικών πωλήσεων στα είδη αλιείας. Γρήγορα η εταιρία Αφοι Ρογδάκη ΟΕΕίδη Αλιείας, θα αποκτήσει δίκτυο συνεργατών, καταστήματα σε όλη την Ελλάδα όπου προμηθεύονται προϊόντα ψαρέματος σε χοντρικές τιμές με υψηλό δείκτη value for money.

Παράλληλα ξεκινάει η δραστηριοποίηση στο χώρο της παραγωγής σε πολυεστερικά σκάφη, µε τη δημιουργία ναυπηγείου και την κατασκευή των πρώτων μοντέλων σκαφών. Πλέον η εταιρία Αφοί Ρογδάκη δραστηριοποιείται στη χονδρική και στη λιανική πώληση ειδών αλιείας, κρατώντας πάντα τις τιμές προσιτές και την καλή ποιότητα στα εμπορεύματα της.

Γρήγορα κατάφερε να συνεργαστεί και να γίνει αποκλειστικός αντιπρόσωπος μεγάλων οίκων του εξωτερικού µε αντικείμενο τα είδη αλιείας. Από αυτούς ξεχωρίζει η LINEAEFFE SPA µε πλούσια γκάμα προϊόντων για όλες τις τεχνικές ψαρέματος από ακτή, σκάφος αλλά και γλυκά νερά και του TUBERTINI HIGH QUALITY. Με προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα, τόσο σε καλάμια και µμηχανισμούς όσο και σε αναλώσιμα, όπως πετονιές, αγκίστρια, µμαλάγρες. Δύο συνεργασίες που δεν περιορίζονται µόνο στην εισαγωγή των προϊόντων αλλά και που τα καλύπτουν µε εγγυήσεις και πλήρη ανταλλακτικά.

Σε αυτές να συμπληρώσουμε την RLINEA που τα τελευταία χρόνια έχει µπει δυναμικά στο χώρο της αλιείας. Καλύπτοντας µε τα απαραίτητα και χρήσιμα προϊόντα της που αντέχουν στο χρόνο όλους τους ψαράδες και μάλιστα σε πολύ προσιτές τιμές.

Αξίζει να αναφέρουμε και τους άλλους οίκους του εξωτερικού που συνεργάζεται η εταιρία και βοήθησε στο να μπορέσει να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση του ερασιτέχνη κι επαγγελματία ψαρά. Έτσι, εισάγει και διαθέτει σε χονδρική και λιανική πώληση μεγάλη γκάμα από αγκίστρια της MUSTAD, μολύβια από τη VEDETTE, εξοπλισμό κατάδυσης από τους SALVAS, PRINCE SRL και τη SEA SUB. Φέρνει διάφορα ψαράκια σε ποικίλους χρωματισμούς της RAPALA και της RAGOT, διάφορα αξεσουάρ της GFN και της PLASTICA PANARO, φελά της BULDO. Επίσης μισινέζες µε μοναδικές δυνατότητες και προδιαγραφές όπως της BAYER.

Επίσης είναι ο επίσημος πωλητής – διακινητής στο νοµό Θεσσαλονίκης των εξωλέμβιων κινητήρων ΤΟΗATSU. Εκτός από τους εξωλέμβιους κινητήρες, μπορείτε να βρείτε και trailer για τη μεταφορά των βαρκών και µία μικρή γκάμα από φουσκωτά σκάφη. Επίσης αναλαμβάνει και το ναυτιλιακό ηλεκτρονικό εξοπλισμό για τον πλήρη εξοπλισμό του σκάφους σας.

Η εταιρία Αφοί Ρογδάκη συμμετέχει πολλά χρόνια σε κλαδικές εκθέσεις, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλο τον κόσμο από όλη την Ελλάδα να δει από κοντά τα προϊόντα τους και να επικοινωνήσουν μαζί τους. Αναρίθμητες είναι και οι επισκέψεις τους σε εκθέσεις ανά τον κόσμο αναζητώντας τα καλύτερα και νεότερα προϊόντα ειδών αλιείας.

Επιδίωξη της εταιρείας είναι να προσφέρει απόλαυση στο µέγιστο βαθμό σε ότι αφορά τον υδάτινο κόσµο, προμηθεύοντας από ζωντανά δολώµατα έως ένα πλήρες εξοπλισµένο σκάφος. Έχοντας πάντα πελατοκεντρικό χαρακτήρα και φιλική πολιτική προς τον υποψήφιο αγοραστή. Βασικό µέληµα της ΑΦΟΙ ΡΟΓ∆ΑΚΗ Ο.Ε. Είδη Αλιείας είναι η συνεχής υποστήριξη του Έλληνα ψαρά. Αφουγκραζόµενη τις ανάγκες του και παρέχοντας µοναδική ποιότητα και ασύγκριτες τιµές. Είναι πραγµατικά πολύ σηµαντικό για τους φίλους της θάλασσας, να γνωρίζουν ότι μέσα στην οικονομική ύφεση που φυσικό είναι να συρρικνώνει τις θαλασσινές τους δραστηριότητες, έχουν ένα δυνατό σύµμαχο. Ο οποίος φροντίζει να µη χάσουν ούτε λεπτό απόλαυσης από τα ψαρέµατά τους!

Αυτήν τη στιγμή η εταιρία Αφοί Ρογδάκη ΟΕ διαθέτει µια τεράστια γκάµα στα είδη αλιείας όπου διαθέτει σε χονδρική και λιανική πώληση. Διαθέτει πάνω από 7.000 είδη σε καλάµια, µηχανισµούς ψαρέµατος, µηχανισµούς καλαµιών, τεχνητά, µισινέζες, φελά, αγκίστρια και διάφορα αξεσουάρ. Με αυτόν τον τρόπο καλύπτει πλήρως όλες τις τεχνικές ψαρέµατος. Όπως surf casting, εγγλέζικο, bolognese, απίκο, carp fishing, spinning, fly, και τεχνικές βάρκας όπως συρτή, καθετή, jigging, big game. Ενώ και στο υποβρύχιο ψάρεµα µπορούµε να βρούµε µια µεγάλη γκάµα από είδη κατάδυσης (µάσκες, ψαροτούφεκα, αναπνευστήρες, στολές, πέδιλα, µαχαίρια, φακούς κα.). Διαθέτει άριστη συνεργασία με τα μεγαλύτερα καταστήματα ειδών αλιείας σε όλη την Ελλάδα, όπου αποτελούν σημεία λιανικής πώλησης για τα προϊόντα που εισάγει.

Όσον αφορά στο Ναυπηγείο σκαφών – Rogdakis Marine, τα σκάφη της εταιρείας είναι κατασκευασµένα µε σύγχρονα πολυεστερικά υλικά και ξύλο. Η βαριά κατασκευή εξασφαλίζει σιγουριά σε κάθε ταξίδι. Τα σκάφη απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες αλιείς όσο και σε ερασιτέχνες που αγαπούν το ψάρεμα.

Η εταιρία Αφοί Ρογδάκη αν και 42 χρόνια στο χώρο των ειδών αλιείας μπορεί να αποτελεί την ιστορία του ψαρέματος αποτελεί όμως και το μέλλον αφού είναι μία από τις πιο εξελίξιμες εταιρίες στο χώρο, ακολουθώντας τις νέες τάσεις και τεχνικές συνεχώς του ψαρέματος, τα ναυτιλιακά και τα σκάφη.

Αδιαμφισβήτητα ο Ρογδάκης σε πάει θάλασσα!

 
1ο χλμ ΧΑΡΙΛΑΟΥ - ΘΕΡΜΗΣ
55535 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
T. 2310309088, 2310306796
active³ 5.2 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.2 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης